• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų salotų
  • 8 vienetai lašišų (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 250 gramų brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek žalumynų
  • 100 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo 3 citrinų nulupti plonomis juostelėmis žievę, užpilti brendžiu ir palikti marinuotis 6 val.
    Lašišos filė šiek tiek padaužyti, pasūdyti, papipirinti.
    Tada ant filiukų sudėti šparagines pupeles ir kukurūzus. Susukti, jei reikia sutvirtinti pagaliukais.
    Žuvies ruletus sudėti į riebalais pateptą kepimo indą ir kepti orkaitėje apie 25 min. Iškeptą žuvį laikyti šiltai.
    Brendį su žievelėmis suplakti su alyvuogių aliejumi, pasūdyti, papipirinti.
    Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, suplėšyti salotų lapus, sumaišyti ir užpilti brendžio padažu.
    Sudėti žuvies ruletus į lėkštę, šalia įdėti salotų su brendžio padažu, papuošti žalumynais.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų salotų
  • 8 vienetai lašišų (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 250 gramų brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek žalumynų
  • 100 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo 3 citrinų nulupti plonomis juostelėmis žievę, užpilti brendžiu ir palikti marinuotis 6 val.
    Lašišos filė šiek tiek padaužyti, pasūdyti, papipirinti.
    Tada ant filiukų sudėti šparagines pupeles ir kukurūzus. Susukti, jei reikia sutvirtinti pagaliukais.
    Žuvies ruletus sudėti į riebalais pateptą kepimo indą ir kepti orkaitėje apie 25 min. Iškeptą žuvį laikyti šiltai.
    Brendį su žievelėmis suplakti su alyvuogių aliejumi, pasūdyti, papipirinti.
    Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, suplėšyti salotų lapus, sumaišyti ir užpilti brendžio padažu.
    Sudėti žuvies ruletus į lėkštę, šalia įdėti salotų su brendžio padažu, papuošti žalumynais.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų