Lašišą įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir česnaku. Taip pat apšlakstykite citrinų sultimis. Bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į kepimo formą. Ant bulvių pridėkite svogūnų griežinėlių, tuomet lašišą ir galiausiai smulkintus žalumynus. Uždenkite folija ir kepkite apie 30 minučių 200° C laipsnių orkaitėje. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių.
Autorius: Odeta
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo bulvių
0.5 vieneto citrinų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja petražolių
1 vienetas svogūnų
0.5 kilogramo lašišų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir česnaku. Taip pat apšlakstykite citrinų sultimis. Bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į kepimo formą. Ant bulvių pridėkite svogūnų griežinėlių, tuomet lašišą ir galiausiai smulkintus žalumynus. Uždenkite folija ir kepkite apie 30 minučių 200° C laipsnių orkaitėje. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių.