• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek lašišų
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustoma gabalais ir sumarinuojama 12 val prieš patiekalo gaminimą.

    Marinatui reikalingi: žuvies prieskoniai, alyvų aliejus, citrinos sultys, šaukštas medaus, šaukštas balto vyno, žiupsnelis šviežių krapų, druskos ir pipirų pagal skonį.

    Išmarinuotą lašišos filė paprasčiausiai apvolioti miltais ir apkepti alyvų aliejuje.

    Padažui bus reikalinga: 3 šaukštai kario prieskonių, 1 svogūno, 6 pievagrybių, 1 poro, skardinė kokoso pieno, alyvų aliejaus.

    Į keptuvę įpilti alyvų aliejų ir gerai įkaitinti. Į įkaitintą alieją dėti kario prieskonių ir jame juos išdeginti 1 min. Kai karis išdegs, į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, porą bei pievagrybius. Šiems apkepus, į keptuvę supilti kokoso pieną ir jam užvirus, į keptuvę sudėti jau iškeptos lašišos filė gabalėlius bei patroškinti apie 5 min. Patiekti su ryžiais bei virtu brokoliu!
    Skanaus ir atsiprašau kad nėra foto, bet kitą kartą gamindamas šį patiekalą tikrai įdėsiu nuotrauką!

Autorius: Eimantas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek lašišų
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustoma gabalais ir sumarinuojama 12 val prieš patiekalo gaminimą.

    Marinatui reikalingi: žuvies prieskoniai, alyvų aliejus, citrinos sultys, šaukštas medaus, šaukštas balto vyno, žiupsnelis šviežių krapų, druskos ir pipirų pagal skonį.

    Išmarinuotą lašišos filė paprasčiausiai apvolioti miltais ir apkepti alyvų aliejuje.

    Padažui bus reikalinga: 3 šaukštai kario prieskonių, 1 svogūno, 6 pievagrybių, 1 poro, skardinė kokoso pieno, alyvų aliejaus.

    Į keptuvę įpilti alyvų aliejų ir gerai įkaitinti. Į įkaitintą alieją dėti kario prieskonių ir jame juos išdeginti 1 min. Kai karis išdegs, į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, porą bei pievagrybius. Šiems apkepus, į keptuvę supilti kokoso pieną ir jam užvirus, į keptuvę sudėti jau iškeptos lašišos filė gabalėlius bei patroškinti apie 5 min. Patiekti su ryžiais bei virtu brokoliu!
    Skanaus ir atsiprašau kad nėra foto, bet kitą kartą gamindamas šį patiekalą tikrai įdėsiu nuotrauką!

Autorius: Eimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų