Į keptuvę įpilti alyvų aliejų ir gerai įkaitinti. Į įkaitintą alieją dėti kario prieskonių ir jame juos išdeginti 1 min. Kai karis išdegs, į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, porą bei pievagrybius. Šiems apkepus, į keptuvę supilti kokoso pieną ir jam užvirus, į keptuvę sudėti jau iškeptos lašišos filė gabalėlius bei patroškinti apie 5 min. Patiekti su ryžiais bei virtu brokoliu! Skanaus ir atsiprašau kad nėra foto, bet kitą kartą gamindamas šį patiekalą tikrai įdėsiu nuotrauką!
Autorius: Eimantas
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek lašišų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustoma gabalais ir sumarinuojama 12 val prieš patiekalo gaminimą.
Marinatui reikalingi: žuvies prieskoniai, alyvų aliejus, citrinos sultys, šaukštas medaus, šaukštas balto vyno, žiupsnelis šviežių krapų, druskos ir pipirų pagal skonį.
Išmarinuotą lašišos filė paprasčiausiai apvolioti miltais ir apkepti alyvų aliejuje.
Į keptuvę įpilti alyvų aliejų ir gerai įkaitinti. Į įkaitintą alieją dėti kario prieskonių ir jame juos išdeginti 1 min. Kai karis išdegs, į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, porą bei pievagrybius. Šiems apkepus, į keptuvę supilti kokoso pieną ir jam užvirus, į keptuvę sudėti jau iškeptos lašišos filė gabalėlius bei patroškinti apie 5 min. Patiekti su ryžiais bei virtu brokoliu! Skanaus ir atsiprašau kad nėra foto, bet kitą kartą gamindamas šį patiekalą tikrai įdėsiu nuotrauką!