Lašišos filė supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti 2 v. š. citrinos sulčių ir pabarstyti druska. Ištirpinti keptuvėje 1 v. š. sviesto ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei špinatus. Pabarstyti druska. Virtas bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į sviestu pateptą kepimo indą. Ant viršaus sudėti su svogūnu pakepintus špinatus, lašišos gabalėlius ir apibarstyti citrinos žievele bei muskatu. Ištirpinti keptuvėje likusį sviestą, įmaišyti miltus, 1 v. š. citrinos sulčių, baltuosius pipirus, šiek tiek druskos ir galiausiai grietinėlę. Gautu padažu užpilti lašišą, bulves bei špinatus ir kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltą. Gero apetito!
Lašišos filė supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti 2 v. š. citrinos sulčių ir pabarstyti druska. Ištirpinti keptuvėje 1 v. š. sviesto ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei špinatus. Pabarstyti druska. Virtas bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į sviestu pateptą kepimo indą. Ant viršaus sudėti su svogūnu pakepintus špinatus, lašišos gabalėlius ir apibarstyti citrinos žievele bei muskatu. Ištirpinti keptuvėje likusį sviestą, įmaišyti miltus, 1 v. š. citrinos sulčių, baltuosius pipirus, šiek tiek druskos ir galiausiai grietinėlę. Gautu padažu užpilti lašišą, bulves bei špinatus ir kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltą. Gero apetito!