Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.
Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).
Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).
Autorius: Larisa
INGREDIENTAI:
2 česnakų (maltas)
500 gramų kiaulės faršo (drėgnas, bet ne skystas)
šiek tiek džiūvesėlių (malti, apvoliojimui)
0.5 stiklinės majonezo (apvoliojimui)
150 gramų pieno (tarkuotas)
šiek tiek druskos (joduota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.
Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).
Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).