Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi. Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau. Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą. Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis. Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra. Gardžių ir gražių Jums švenčių!
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
20 gramų cukraus pudros
50 gramų migdolų (malti)
50 gramų žemės riešutų (malti)
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų sviesto
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi. Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau. Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą. Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis. Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra. Gardžių ir gražių Jums švenčių!