• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų cukraus pudros
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 50 gramų žemės riešutų (malti)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
    Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
    Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
    Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
    Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
    Gardžių ir gražių Jums švenčių!

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų cukraus pudros
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 50 gramų žemės riešutų (malti)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
    Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
    Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
    Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
    Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
    Gardžių ir gražių Jums švenčių!

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų