Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (marinuoti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
3 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
šiek tiek petražolių
2 vienetai pomidorų pastos
100 gramų ryžių
200 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
50 gramų sparaginių pupelių (konservuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.