INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 2 vienetai citrinų (išspaustos sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 300 gramų salotų
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 0.5 stiklinės kuskuso
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilkite kuskusus verdančiu vandeniu.Uždenkite kokiu dangčiu tą puodą, kad geriau plikytusi, kol kuskusas visą vandenį sugers ir išmirks.
Kol kuskusai mirks, pjaustykite smulkiai kitus ingridientus (pomidorus, agurką, salotas, petražoles). Tuomet kitame indelyje maišykite alieju su citrinų sultimis, pomidorų pastą, maltus pirus, kitus prieskonius.Tuomet sumaišykite masę su kuskusu, kol jis įgaus raudoną spalvą. Pomidorų pastos įdėkite jei norite raudonesnio. Tuomet kuskusus sumaišykite su prieš tai supjaustytais produktais.
REKLAMA