• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja česnakų (laiškai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulintos)
  • 80 gramų lašišų (rūkyta)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 230 gramų kuskuso
  • 3 valgomieji šaukštai sulčių (citrinos, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite puode šiek tiek pasūdytą vandenį, suberkite į jį kuskusą ir virkite apie 3 minutes.
    Kuskusui išvirus nupilkite vandenį ir užpilkite kuskusą šaltu vandeniu.
    Rūkytą lašišą supjaustykite smulkiais gabaliukais.
    Dubenėlyje susimaišykite padažą. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, šviežiai spaustų citrinos sulčių, įberkite druskos, pipirų, smulkintas petražoles ir susmulkintus česnako laiškus. Gerai išmaišykite.
    Paruoštą padažą užpilkite ant į lėkštę sudėto kuskuso, užberkite lašišos gabaliukus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Romutė

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja česnakų (laiškai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulintos)
  • 80 gramų lašišų (rūkyta)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 230 gramų kuskuso
  • 3 valgomieji šaukštai sulčių (citrinos, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite puode šiek tiek pasūdytą vandenį, suberkite į jį kuskusą ir virkite apie 3 minutes.
    Kuskusui išvirus nupilkite vandenį ir užpilkite kuskusą šaltu vandeniu.
    Rūkytą lašišą supjaustykite smulkiais gabaliukais.
    Dubenėlyje susimaišykite padažą. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, šviežiai spaustų citrinos sulčių, įberkite druskos, pipirų, smulkintas petražoles ir susmulkintus česnako laiškus. Gerai išmaišykite.
    Paruoštą padažą užpilkite ant į lėkštę sudėto kuskuso, užberkite lašišos gabaliukus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Romutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų