Užvirinkite puode šiek tiek pasūdytą vandenį, suberkite į jį kuskusą ir virkite apie 3 minutes. Kuskusui išvirus nupilkite vandenį ir užpilkite kuskusą šaltu vandeniu. Rūkytą lašišą supjaustykite smulkiais gabaliukais. Dubenėlyje susimaišykite padažą. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, šviežiai spaustų citrinos sulčių, įberkite druskos, pipirų, smulkintas petražoles ir susmulkintus česnako laiškus. Gerai išmaišykite. Paruoštą padažą užpilkite ant į lėkštę sudėto kuskuso, užberkite lašišos gabaliukus ir patiekite. Skanaus.
Užvirinkite puode šiek tiek pasūdytą vandenį, suberkite į jį kuskusą ir virkite apie 3 minutes. Kuskusui išvirus nupilkite vandenį ir užpilkite kuskusą šaltu vandeniu. Rūkytą lašišą supjaustykite smulkiais gabaliukais. Dubenėlyje susimaišykite padažą. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, šviežiai spaustų citrinos sulčių, įberkite druskos, pipirų, smulkintas petražoles ir susmulkintus česnako laiškus. Gerai išmaišykite. Paruoštą padažą užpilkite ant į lėkštę sudėto kuskuso, užberkite lašišos gabaliukus ir patiekite. Skanaus.