REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti biskvitą:
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, baltymus išplakti su žiupsneliu druskos.
Į trynių masę supilti aliejų ir vėl išmaišyti.
Atsargiai įmaišyti baltymus ir miltus.
Tešlą pilti į didelę stačiakampę kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 170 C apie 10 - 12 minučių - neperkepti! - Įdaras:
Varškę sutrinti su grietine ir cukrumi (priklausomai nuo varškės riebumo, grietinės gali prireikti mažiau ar truputį daugiau), galima įtarkuoti citrinos žievelės. - Išepusį biskvitą apdengti rankšluostėliu ir susukti.
Kai atvės, aptepti kremu ir vėl susukti. Apiberti sausainių trupiniais.
Skanaus! :)
REKLAMA