Puse traškučių susmulkiname. Minkštą margariną išsukame su cukrumi į purią masę, suberiame visus traškučius, miltus, įdedame medaus, Įlašiname romo aromatą, suberiame cinamoną, gvazdikėlius, išminkome vientisą tešlą. Ją suvyniojame Į foliją, Įdedame valandai į šaldytuvą. Tešlą iškočiojame 1/2 cm storio, išpjaustome 3 cm ilgio kraštinės rombus. Kepame orkaitėje 10-12 min. 200°C temperatūroje, išimame, atvėsiname.
Autorius: rm
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
2 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
100 gramų kukurūzų (traškučiai)
100 gramų margarino
2 valgomieji šaukštai medaus
125 gramai kvietinių miltų
3 lašai romo (aromatas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puse traškučių susmulkiname. Minkštą margariną išsukame su cukrumi į purią masę, suberiame visus traškučius, miltus, įdedame medaus, Įlašiname romo aromatą, suberiame cinamoną, gvazdikėlius, išminkome vientisą tešlą. Ją suvyniojame Į foliją, Įdedame valandai į šaldytuvą. Tešlą iškočiojame 1/2 cm storio, išpjaustome 3 cm ilgio kraštinės rombus. Kepame orkaitėje 10-12 min. 200°C temperatūroje, išimame, atvėsiname.