Formuojame kukulius ir dedame į verdantį troškinį (į verdantį vandenį beriamos išmirkytos arba konservuotos pupelės, marinuoti kukurūzai, šaukštas miltų, pomidorų padažas. Miltai beriami po truputį, kad neliktų gumulų. Baigiantis troškinti mėsai miltų galite pabarstyti ir daugiau. Vandens pilti apie ketvirtį puodo, kad apsemtų kukulius).
Labai tinka patiekti su konservuotais agurkais.
Skanaus.
Autorius: Saulė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
350 gramų pupelių (konservuotos (padažui))
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 vienetas svogūnų
500 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų ((padažui))
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
150 gramų konservuotų kukurūzų ((padažui))
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
2 vienetai duonos (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus nulupkite ir supjaustyti labai mažais kubeliais.
Formuojame kukulius ir dedame į verdantį troškinį (į verdantį vandenį beriamos išmirkytos arba konservuotos pupelės, marinuoti kukurūzai, šaukštas miltų, pomidorų padažas. Miltai beriami po truputį, kad neliktų gumulų. Baigiantis troškinti mėsai miltų galite pabarstyti ir daugiau. Vandens pilti apie ketvirtį puodo, kad apsemtų kukulius).