Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, krėsti grietinę, berti smulkintus džiovintus vaisius, riešutus (galima tik vieną rušį ar viską ką tik turim), krekerius (su aguonom ar be jų), viską sumaišyti, krėsti masę į skaidrų dubenį ir padėti į šaldytuvą mažiausiai 2 val. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
200 gramų sviesto
400 gramų grietinės (15% riebumo)
šiek tiek razinų
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
šiek tiek vaisių (džiovinti ar riešutai)
300 gramų krekerių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, krėsti grietinę, berti smulkintus džiovintus vaisius, riešutus (galima tik vieną rušį ar viską ką tik turim), krekerius (su aguonom ar be jų), viską sumaišyti, krėsti masę į skaidrų dubenį ir padėti į šaldytuvą mažiausiai 2 val. Skanaus!