Sutarkuojame bulves, įtarkuojame svogūną. Pakepiname spirgučius keptuvėje, į keptuvę supilame pieną ir viską pakaitiname. Į sutarkuotas bulves supilame pieną su spirgučiais, įberiame druskos, pipirų ir viska gerai išmaišome. Į kepimo skardą įpilame aliejaus ir supilame bulvių masę. Kepame apie 1 val.-1val. 20 min. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Gabija
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė pieno
šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuojame bulves, įtarkuojame svogūną. Pakepiname spirgučius keptuvėje, į keptuvę supilame pieną ir viską pakaitiname. Į sutarkuotas bulves supilame pieną su spirgučiais, įberiame druskos, pipirų ir viska gerai išmaišome. Į kepimo skardą įpilame aliejaus ir supilame bulvių masę. Kepame apie 1 val.-1val. 20 min. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus.