• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas moliūgų (sėklos, lukštentos)
  • 2 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, obuolius nulupti, perpjauti, išskobti sėklalizdžius, puseles suraikyti pusžiedžiais. Atskirai su aliejumi pakepinti svogūnus, kai jie gražiai pagels, gardinti druska ir maltais pipirais. Tada išgriebti svogūnus, pakepinti obuolius, iškepusius gardinti cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinti moliūgų sėklas, sukapoti jas. Ataušinti svogūnus ir obuolius, silkes supjaustyti gabalėliais ir paskleisti silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėti sluoksnį svogūnų, ant jų – obuolių, viršų pabarstyti moliūgų sėklomis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas moliūgų (sėklos, lukštentos)
  • 2 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, obuolius nulupti, perpjauti, išskobti sėklalizdžius, puseles suraikyti pusžiedžiais. Atskirai su aliejumi pakepinti svogūnus, kai jie gražiai pagels, gardinti druska ir maltais pipirais. Tada išgriebti svogūnus, pakepinti obuolius, iškepusius gardinti cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinti moliūgų sėklas, sukapoti jas. Ataušinti svogūnus ir obuolius, silkes supjaustyti gabalėliais ir paskleisti silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėti sluoksnį svogūnų, ant jų – obuolių, viršų pabarstyti moliūgų sėklomis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų