Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai morkų
200 gramų pupelių
2 vienetai svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
50 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!