• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • 500 gramų bulvių
  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Grybus (pvz. ruduokes) ir agurkus nuplauti šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti. Bulves ir agurkus supjaustyti kubeliais, kopūstus bei grybus pasmulkinti, svogūnus sukapoti. Visus produktus sumaišyti, gardinti aliejumi, citrinų sultimis ir tiekti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • 500 gramų bulvių
  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Grybus (pvz. ruduokes) ir agurkus nuplauti šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti. Bulves ir agurkus supjaustyti kubeliais, kopūstus bei grybus pasmulkinti, svogūnus sukapoti. Visus produktus sumaišyti, gardinti aliejumi, citrinų sultimis ir tiekti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų