Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Grybus (pvz. ruduokes) ir agurkus nuplauti šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti. Bulves ir agurkus supjaustyti kubeliais, kopūstus bei grybus pasmulkinti, svogūnus sukapoti. Visus produktus sumaišyti, gardinti aliejumi, citrinų sultimis ir tiekti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (rauginti)
500 gramų bulvių
200 gramų kopūstų (rauginti)
2 vienetai svogūnų
2 valgomieji šaukštai aliejaus
150 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Grybus (pvz. ruduokes) ir agurkus nuplauti šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti. Bulves ir agurkus supjaustyti kubeliais, kopūstus bei grybus pasmulkinti, svogūnus sukapoti. Visus produktus sumaišyti, gardinti aliejumi, citrinų sultimis ir tiekti. Skanaus!