• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų krienų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 10 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 250 mililitrų sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
    Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų