Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes. Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių. Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
Autorius: Ilona
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
25 gramai cukraus pudros
75 gramai cukraus (trupiniams)
1 kilogramas kriaušių
180 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
80 gramų sviesto (trupiniams)
80 gramų riešutų (trupiniams)
100 gramų baltojo šokolado (trupiniams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes. Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių. Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.