• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 25 gramai cukraus pudros
  • 75 gramai cukraus (trupiniams)
  • 1 kilogramas kriaušių
  • 180 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
  • 80 gramų sviesto (trupiniams)
  • 80 gramų riešutų (trupiniams)
  • 100 gramų baltojo šokolado (trupiniams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
    Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
    Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 25 gramai cukraus pudros
  • 75 gramai cukraus (trupiniams)
  • 1 kilogramas kriaušių
  • 180 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
  • 80 gramų sviesto (trupiniams)
  • 80 gramų riešutų (trupiniams)
  • 100 gramų baltojo šokolado (trupiniams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
    Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
    Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų