Į puodą suberkite druską, sudėkite krapų stiebus, supilkite ištirpintą sviestą ir įpilkite 0,5 l vandens. Viską gerai išmaišykite. Supilkite krevetes ir jei dar trūksta vandens, įpilkite. Vanduo turi apsemti krevetes. Ir kaitinkite tol kol vanduo užvirs. Užvirus vandeniui iškarto nukelkite puodą, išimkite krevetes ir skanaus.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
1 sauja krapų (stiebai, švieži, arba šaldyti)
1.5 kilogramo krevečių su kevalu
5 valgomieji šaukštai druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą suberkite druską, sudėkite krapų stiebus, supilkite ištirpintą sviestą ir įpilkite 0,5 l vandens. Viską gerai išmaišykite. Supilkite krevetes ir jei dar trūksta vandens, įpilkite. Vanduo turi apsemti krevetes. Ir kaitinkite tol kol vanduo užvirs. Užvirus vandeniui iškarto nukelkite puodą, išimkite krevetes ir skanaus.