0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos. Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų. Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, (galima įpjaustyti smulkiai marinuotų svogūniukų) viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis.
Autorius: Jelena
INGREDIENTAI:
400 gramų krevečių be kevalo (tigrinės)
0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos. Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų. Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, (galima įpjaustyti smulkiai marinuotų svogūniukų) viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis.