INGREDIENTAI:
- 100 gramų avokadų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 30 gramų paprikų
- 150 gramų pomidorų pastos
- 2 vienetai salotų (lapai)
- 15 gramų alyvuogių aliejaus
- 70 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorą nulupame, supjaustome griežinėliais ir nusausiname. Avokadą nulupame, išimame kaulą ir supjaustome nedideliais kubeliais. Krevetes atšildome, pašlakstome alyvuogių aliejumi.
Į lėkštės vidurį dedame formelę, į formelę pomidoro griežinėlį, pjaustytą avokadą, pomidoro griežinėlį, krevetes ir vėl pomidoro griežinėlį.
Puošiame salotų lapais, saldžiųjų paprikų šiaudeliais.
REKLAMA