• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (įdarui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (tešlai)
  • 1 vienetas kriaušių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai vandens (tešlai)
  • 400 mililitrų grietinėlės (10-15 proc. riebumo, įdarui)
  • 100 gramų juodojo šokolado (įdarui)
  • 140 gramų sviesto (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (įdarui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (tešlai)
  • 1 vienetas kriaušių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai vandens (tešlai)
  • 400 mililitrų grietinėlės (10-15 proc. riebumo, įdarui)
  • 100 gramų juodojo šokolado (įdarui)
  • 140 gramų sviesto (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavą, cukrų ir išmaišykite.
    Sudėkite sutarkuotą sviestą, įmuškite kiaušinį ir įpilkite šalto vandens. Viską gerai išminkykite.
    Tešlą susukite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 1 val.
    Po to tešlą dar kartą išminkykite.
    Iš tešlos suformuokite nedidelius krepšelius. Kad būtų lengviau, galite pasinaudoti maža formele.
    Kepkite 180° C karštumo orkaitėje 10-15 minučių.
    Į krepšelius į dėkite kriaušių gabaliukų ir užpilkite ištirpinto šokolado, cukraus ir grietinėlės plakiniu.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų