• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    2 obuoliai
    4 - 5 šaukštai cukraus
    0,5 šaukštelio cinamono

    Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
    Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Autorius: Angelė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    2 obuoliai
    4 - 5 šaukštai cukraus
    0,5 šaukštelio cinamono

    Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
    Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Autorius: Angelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų