300 mililitrų grietinėlės (ne mažiau kaip 20% riebumo)
šiek tiek druskos
1 litras sultinio (vištienos)
1/4 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Smulkintus svogūnus ir česnakus pakepiname keptuvėje 2-3 minutes ir sudedame į sriubą. Suberiame prieskonius ir verdame dar apie 10 minučių. Supilame grietinėlę, užviriname, nukeliame nuo ugnies ir sutriname. Įberiame kmynų. :)
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
4 česnakų
šiek tiek kmynų
1 vienetas svogūnų
300 mililitrų grietinėlės (ne mažiau kaip 20% riebumo)
šiek tiek druskos
1 litras sultinio (vištienos)
1/4 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Smulkintus svogūnus ir česnakus pakepiname keptuvėje 2-3 minutes ir sudedame į sriubą. Suberiame prieskonius ir verdame dar apie 10 minučių. Supilame grietinėlę, užviriname, nukeliame nuo ugnies ir sutriname. Įberiame kmynų. :)