• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (nuskusta)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjausčius, kepti svieste ant nedidelės ugnies taip, kad suminkštėtų, bet neparuduotų. Įpylus truputį vandens įdėti pjaustytą bulvę. Kai šioji išvirs sudėti pjaustytą porą. Jei reikia dapilti vandens, kad tik apsemtų daržoves. Kai porai suvirs, supilti grietinėlę, pasūdyti. Sumalti su blenderiu ir pertrinti per sietą.

    Per sietą trinti nebutinai verdančiai karštą, bet ir nelaukti kol visai atšals. Galima valgyti ir šaltą, ir karštą. Jei valgysite karštą, galite naudoti daugiau sviesto. Jei šaltą - su sviestu nepersistenkite.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (nuskusta)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjausčius, kepti svieste ant nedidelės ugnies taip, kad suminkštėtų, bet neparuduotų. Įpylus truputį vandens įdėti pjaustytą bulvę. Kai šioji išvirs sudėti pjaustytą porą. Jei reikia dapilti vandens, kad tik apsemtų daržoves. Kai porai suvirs, supilti grietinėlę, pasūdyti. Sumalti su blenderiu ir pertrinti per sietą.

    Per sietą trinti nebutinai verdančiai karštą, bet ir nelaukti kol visai atšals. Galima valgyti ir šaltą, ir karštą. Jei valgysite karštą, galite naudoti daugiau sviesto. Jei šaltą - su sviestu nepersistenkite.

Autorius: Šarūnas dromdrom.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų