REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 24
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą su cukrumi, vanile ir druska mikseriu plakame iki purumo - apie 3-5 min. (kol apimtis padidėja 2 kartus).
- Mušame po vieną kiaušinius, ir kiekvieną paplakame 1 min.
- Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai, bet gerai išmaišome iki vienalytės masės ir pastatome į šalį, kol pjaustysime obuolius.
- Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis.
- Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų, vienos minutės pilnai pakanka, aš rududu buvau išsiėmus iš vakaro.
- Sumaišome su obuoliais. Obuoliai turi apsivelti karamele
- Į kepimo popieriumi išklotą formą(24 х 30 cm) pilame tešlą, išlyginame paviršių.Ant viršaus sudedame obuolius.
- Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 min. Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
REKLAMA