• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų krabų lazdelių
  • 250 gramų tešlos (sluoksniuota, 1 lapas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške ir smulkintais česnakais, druska ir pipirais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir ištepame gauta mase. Susukame į ritinėlį ir supjaustome maždaug 2 cm pločio rutuliukais. Juos dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų krabų lazdelių
  • 250 gramų tešlos (sluoksniuota, 1 lapas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške ir smulkintais česnakais, druska ir pipirais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir ištepame gauta mase. Susukame į ritinėlį ir supjaustome maždaug 2 cm pločio rutuliukais. Juos dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų