Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške ir smulkintais česnakais, druska ir pipirais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir ištepame gauta mase. Susukame į ritinėlį ir supjaustome maždaug 2 cm pločio rutuliukais. Juos dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
100 gramų varškės
šiek tiek druskos
100 gramų krabų lazdelių
250 gramų tešlos (sluoksniuota, 1 lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške ir smulkintais česnakais, druska ir pipirais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir ištepame gauta mase. Susukame į ritinėlį ir supjaustome maždaug 2 cm pločio rutuliukais. Juos dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)