Krabų lazdeles supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sūrį sutarkuoti. Susmulkinti svogūnų laiškus bei papriką. Visus ingredientus sumaišyti viename dubenyje. Iš gautos masės suformuoti nedidelius kamuoliukus ir sudėti juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepti apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekite kaip užkandį. Skanaus!
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai paprikų (žalioji)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
2 valgomieji šaukštai majonezo
80 gramų pieno
šiek tiek druskos
10 vienetų krabų lazdelių
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krabų lazdeles supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sūrį sutarkuoti. Susmulkinti svogūnų laiškus bei papriką. Visus ingredientus sumaišyti viename dubenyje. Iš gautos masės suformuoti nedidelius kamuoliukus ir sudėti juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepti apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekite kaip užkandį. Skanaus!