Šiandien pirmą kartą gyvenime teko gaminti krabų lazdeles tešloje, tačiau internete neradau jokio tinkamo recepto. Taigi, dalinuosi savuoju - greitu, paprastu, neįprastu ir labai skaniu!
Gaminimas:
Į indelį įmuškite kiaušinius, gerai išplakite. Tada įdėkite grietinės, vėl gerai išplakite (aš druskos nededu niekur, todėl įbėriau nedidelį žiupsnelį vištienos prieskonių. Prieskonius galite rinktis pagal skonį). Suberkite miltus ir išmaišykite. Tešla greičiausiai gausis per tiršta, todėl labai atsargiai skystinkite nedideliu vandens kiekiu, kol ji taps tirštesnė nei tešla blynams, kadangi išvoliojus krabų lazdeles ant jų turi likti tešlos.
Tada, įkaitinkite keptuvę su aliejumi, tešloje apvoliokite krabų lazdeles ir dėkite į keptuvę.
SKANAUS!
P.S. Vaizdas gal ir nėra labai estetiškas, tačiau be galo skanu!
Autorius: Simas
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
400 gramų krabų lazdelių (atšildytos)
2 valgomieji šaukštai grietinės (su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiandien pirmą kartą gyvenime teko gaminti krabų lazdeles tešloje, tačiau internete neradau jokio tinkamo recepto. Taigi, dalinuosi savuoju - greitu, paprastu, neįprastu ir labai skaniu!
Gaminimas:
Į indelį įmuškite kiaušinius, gerai išplakite. Tada įdėkite grietinės, vėl gerai išplakite (aš druskos nededu niekur, todėl įbėriau nedidelį žiupsnelį vištienos prieskonių. Prieskonius galite rinktis pagal skonį). Suberkite miltus ir išmaišykite. Tešla greičiausiai gausis per tiršta, todėl labai atsargiai skystinkite nedideliu vandens kiekiu, kol ji taps tirštesnė nei tešla blynams, kadangi išvoliojus krabų lazdeles ant jų turi likti tešlos.
Tada, įkaitinkite keptuvę su aliejumi, tešloje apvoliokite krabų lazdeles ir dėkite į keptuvę.
SKANAUS!
P.S. Vaizdas gal ir nėra labai estetiškas, tačiau be galo skanu!