• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 1 pundelis petražolių
  • 2 saujos miltai
  • 3 skiltelės česnakų
  • 4 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 1 pundelis petražolių
  • 2 saujos miltai
  • 3 skiltelės česnakų
  • 4 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiaulienos faršą įmuškite kiaušinį, įspauskite česnako, pagardinkite prieskoniais, berkite miltus ir viską labai gerai išmaišykite. Formuokite kotletukus ir apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.
  2. Į puodo dugną dėkite lauro lapelius, sudėkite kotletukus.
  3. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus svogūno laiškus su petražolėmis. Dėkite ant kotletukų. Įpilkite vandens ir patroškinkite kotletus. Kai išsitroškins, nupilkite vandenį.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų