REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai ir česnakas supjaustomi smulkiai. Apkepami.
- Kai šiek tiek atvės, ant jų sudėti faršą. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sudėti išvirtą sutrintą morką, suberti prieskonius, druskąm, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
- Suformuoti kotletukus ir apkepti su aliejumi iš abiejų pusių.
- Tada kotletukus sudėti į puodą. Įpilti vandens ir kotletukus patroškinti apie apie 15 min.
- Padažui reikia cukinijos gabaliuko, svogūnų, miltų. Svogūnus apkepti, ant jų užpilti grietinės, pusę stiklinės vandens, sudėti nedideliais gabaliukais supjaustytą cukiniją, įberti miltų ir patroškinti. Padažu apipilti kotletukus.
Skanaus.
REKLAMA