Užpilti dribsnius grybų sultiniu, po to nuvarvinti juos ir sudėti i faršą. Tuomet įmušti kiaušinį, sudėti sėklas, įberti truputį druskos, prieskonius ir viską suminkyti. Iš pasidarytos masės daryti kotletukus ir kepti keptuvėje su aliejumi. Prie šių kotletų puikiai tinka grikiai. Skanaus.
Autorius: Donata
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio (grybų)
šiek tiek prieskonių
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 valgomasis šaukštas linų sėmenų
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užpilti dribsnius grybų sultiniu, po to nuvarvinti juos ir sudėti i faršą. Tuomet įmušti kiaušinį, sudėti sėklas, įberti truputį druskos, prieskonius ir viską suminkyti. Iš pasidarytos masės daryti kotletukus ir kepti keptuvėje su aliejumi. Prie šių kotletų puikiai tinka grikiai. Skanaus.