Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas krakmolo
600 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0.5 litro pievagrybių (konservuoti ar žali)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 arbatinis šaukštelis grietinės
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus