INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų kopūstų
- 0.5 vieneto morkų
- 1/3 vieneto paprikų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 70 gramų raugintų kopūstų
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 1.5 vieneto sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite vandenį, sudėkite sultinį ir pjaustytas bulves.
Bulvėms pavirus sudėkite smulkintą kopūstą, papriką, svogūną bei morką.
Sudėkite raugintus kopūstus.
Virkite apie 20 min.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Kas mėgsta, į sriubą galima įdėti pomidorų padažo (ne kečupo).
Skani vegeratiška sriuba.
Valgoma su grietine.
Skanaus.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų kopūstų
- 0.5 vieneto morkų
- 1/3 vieneto paprikų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 70 gramų raugintų kopūstų
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 1.5 vieneto sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite vandenį, sudėkite sultinį ir pjaustytas bulves.
Bulvėms pavirus sudėkite smulkintą kopūstą, papriką, svogūną bei morką.
Sudėkite raugintus kopūstus.
Virkite apie 20 min.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Kas mėgsta, į sriubą galima įdėti pomidorų padažo (ne kečupo).
Skani vegeratiška sriuba.
Valgoma su grietine.
Skanaus.
Autorius: Tomas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI