Sutarkuojame kopūstą. Kopūstą sumaišome su kukurūzais, kiaušinio plakiniu, grietine, prieskoniais ir miltais. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame gautą masę, išlyginant per visą keptuvės plotį. Apkepame vieną pusę, atsargiai apverčiame ir apkepame kitą pusę, kol gražiai pagelsta (apie 10 minučių).
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų kopūstų
1 valgomasis šaukštas kukurūzų (konservuoti)
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuojame kopūstą. Kopūstą sumaišome su kukurūzais, kiaušinio plakiniu, grietine, prieskoniais ir miltais. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame gautą masę, išlyginant per visą keptuvės plotį. Apkepame vieną pusę, atsargiai apverčiame ir apkepame kitą pusę, kol gražiai pagelsta (apie 10 minučių).