• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kopūstų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) ((galima pakeisti aliejumi))
  • 1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno
  • 400 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
    Krevetes nuplauti, apdžiovinti, apkepti taukuose, sudėti kopūstus, nuolat pamaišant iškepti. Pasūdyti, supilti vyną, išmaišyti.
    Patiekiami karšti, apibarstyti smulkintomis petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų