INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (šviežias)
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- šiek tiek salotų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų kelmučių (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių (virtas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
REKLAMA