INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek krapų
- 7 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek krapų
- 7 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
Autorius: Giedrė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI