INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 50 mililitrų acto
- 10 gramų druskos
- 120 mililitrų aliejaus
- 800 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
REKLAMA