• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 agurkų
  • 3/5 litro vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
  • šiek tiek krapų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 vienetai pipirai (juodieji)
  • 4 vienetai pipirai (kvapnieji)
  • 2 vienetai pipirai (čili)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 agurkų
  • 3/5 litro vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
  • šiek tiek krapų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 vienetai pipirai (juodieji)
  • 4 vienetai pipirai (kvapnieji)
  • 2 vienetai pipirai (čili)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiekvieną stiklainį įdėti kelias šakeles krapų ir 1 skiltelę česnako. Tuomet švariai nuplautiems agurkams nupjauti galiukus, o pačius agurkus perpjauti į kelias dalis. Supjaustytus agurkus dėti į stiklainį.
  2. Marinatą virti iš vandens, sudedant į jį druską, citrinos rūgštį, čili pipirus ir karčiuosius bei kvapiuosius pipirus. Užvirintą marinatą supilstyti į stiklainius su agurkais.
  3. Stiklainius su agurkais ir marinatu sudėti į puodą su karštu vandeniu ir pakaitinti apie 20 minučių.
    Geriausia konservuoti 1 litro stiklainiuose.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų