• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai cukinijos
  • 3 galvos paprikų
  • 5 galvos svogūnų
  • 6 skiltelės česnakų
  • 1 galva patisonų
  • 1.5 litro aliejaus
  • 0.5 litro acto
  • 0.5 litro cukraus
  • 0.5 litro pomidorų padažo (KĖDAINIŲ premium)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai cukinijos
  • 3 galvos paprikų
  • 5 galvos svogūnų
  • 6 skiltelės česnakų
  • 1 galva patisonų
  • 1.5 litro aliejaus
  • 0.5 litro acto
  • 0.5 litro cukraus
  • 0.5 litro pomidorų padažo (KĖDAINIŲ premium)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinijas, paprikas, patisoną pjaustome kubeliais (stambesniais). Svogūnus pjaustome grežiniais, o česnakus smulkiai. Viską sudedame į puodą supilame aliejų, dedame druską ir cukrų, užpilame acto ir verdame ant silpnos ugnies, to kol daržoves suminkštės.
  2. Kol daržovės troškinasi galime pasiruošti stiklainius. Išplauname su soda, pakaitinam. o dangtelius taip pat su soda ir kaitiname.

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų