500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min. Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų. Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.
500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min. Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų. Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.