Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkiau koldūnų tešlą. Varškės sūrį sutarkavau ir sumaišiau su grietine bei šiek tiek druskos. Tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau apvalius blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėjau po šaukštelį varškės sūrio įdaro, perlenkiau ir užspaudžiau tešlos kraštus. Viriau pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių. Patiekiau su aliejuje pakepintu, smulkintu raudonuoju svogūnu. Skanaus!
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
3 valgomieji šaukštai grietinės
350 gramų varškės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkiau koldūnų tešlą. Varškės sūrį sutarkavau ir sumaišiau su grietine bei šiek tiek druskos. Tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau apvalius blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėjau po šaukštelį varškės sūrio įdaro, perlenkiau ir užspaudžiau tešlos kraštus. Viriau pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių. Patiekiau su aliejuje pakepintu, smulkintu raudonuoju svogūnu. Skanaus!