• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kmynų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 325 gramai kvietinių miltų
  • 150 mililitrų vandens (šiltas)
  • 900 gramų varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, 1 kiaušinio, vandens ir druskos užminkykite tešlą.
    Varškę ištrinkite su 1 kiaušiniu, kmynais, druska ir gerai išmaišykite.
    Iš tešlos iškočiokite 1,5 mm storio lakštą, dėkite įdarą ir formuokite koldūnus.
    Virkite pasūdytame vandenyje apie 6-8 min.
    Patiekite su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kmynų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 325 gramai kvietinių miltų
  • 150 mililitrų vandens (šiltas)
  • 900 gramų varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, 1 kiaušinio, vandens ir druskos užminkykite tešlą.
    Varškę ištrinkite su 1 kiaušiniu, kmynais, druska ir gerai išmaišykite.
    Iš tešlos iškočiokite 1,5 mm storio lakštą, dėkite įdarą ir formuokite koldūnus.
    Virkite pasūdytame vandenyje apie 6-8 min.
    Patiekite su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų