• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų špinatų (šaldyti)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (šalto rūkymo)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • 2 vienetai varškės (pakeliai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek sviesto (žalias (t. y. su žolelėmis))
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei naudojate šviežius špinatus, tuomet jų reikės maždaug 100 g.
    Į miltus supilame aliejų ir kaštą vandenį, pamaišome šaukštu ir palaukiame, kol atvės.
    Tada minkome tešlą ir iškočiojus išspaudžiame rutuliukus.
    Įdarui sumaišome visus produktus, jei naudosite šaldytus špinatus - atšildykite, jei šviežius - smulkiai sukapokite peiliu.
    Kumpį supjaustome smulkiais gabaliukais. Jei kumpis sūrus, papildomai druskos dėt nereikia, o jei nelabai - pasūdykite.
    Suformuokite koldūnus ir sudėkite juos ant miltuotos lentelės.
    Giliame puode užvirkite vandenį ir suleiskite koldūnus.
    Virkite apie 10 min.
    Jei nerastumėte pirkti žalio sviesto (o greičiausiai taip ir bus), pasiruoškite jo iš anksto. Tam reikės įsigyti specialaus žolelių mišinio ir kambario temperatūros sviestą, kruopčiai išminkius su šiomis žolelėmis, dėti į šaldytuvą.
    Į lėkštę dėkite gabaliuką žalio sviesto, ant jo koldūnus ir šalia šaukštelį grietinės.
    Taip pat galima sviestą ir grietinę pašildyti mažame puodelyje ir užpilti ant koldūnų.
    Skanaus!

Autorius: Kumucia

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų špinatų (šaldyti)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (šalto rūkymo)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • 2 vienetai varškės (pakeliai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek sviesto (žalias (t. y. su žolelėmis))
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei naudojate šviežius špinatus, tuomet jų reikės maždaug 100 g.
    Į miltus supilame aliejų ir kaštą vandenį, pamaišome šaukštu ir palaukiame, kol atvės.
    Tada minkome tešlą ir iškočiojus išspaudžiame rutuliukus.
    Įdarui sumaišome visus produktus, jei naudosite šaldytus špinatus - atšildykite, jei šviežius - smulkiai sukapokite peiliu.
    Kumpį supjaustome smulkiais gabaliukais. Jei kumpis sūrus, papildomai druskos dėt nereikia, o jei nelabai - pasūdykite.
    Suformuokite koldūnus ir sudėkite juos ant miltuotos lentelės.
    Giliame puode užvirkite vandenį ir suleiskite koldūnus.
    Virkite apie 10 min.
    Jei nerastumėte pirkti žalio sviesto (o greičiausiai taip ir bus), pasiruoškite jo iš anksto. Tam reikės įsigyti specialaus žolelių mišinio ir kambario temperatūros sviestą, kruopčiai išminkius su šiomis žolelėmis, dėti į šaldytuvą.
    Į lėkštę dėkite gabaliuką žalio sviesto, ant jo koldūnus ir šalia šaukštelį grietinės.
    Taip pat galima sviestą ir grietinę pašildyti mažame puodelyje ir užpilti ant koldūnų.
    Skanaus!

Autorius: Kumucia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų