Labai skanu su jogurtu, grietine ar uogiene! Skanaus!
INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 1 stiklinė miltai
- 3/4 stiklinės kefyro
- 1 žiupsnelis druskos
- Įdarui:
- 200 gramų varškės
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kefyro ir žiupsnelio druskos minkykite tešlą. Jei tešla lieka labai lipni, berkite papildomai miltų, kol ji taps tinkama kočioti.
- Įdarui varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.
- Iš tešlos stikline, ar specialia forma išpjaukite koldūnus, kuriuos įdarykite varškės mase.
- Koldūnus dėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 - 7 minutes.
REKLAMA