Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą. Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti. Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min. Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska. Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus. Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje. Patiekti su sviestu. Skanaus.
Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą. Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti. Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min. Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska. Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus. Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje. Patiekti su sviestu. Skanaus.