Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais. Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius. Virkite apie 7-9 min. Patiekite su mėgstamu padažu. Skanaus!
Autorius: Irma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
180 gramų kopūstų (baltagūžiai)
1 vienetas svogūnų
320 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais. Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius. Virkite apie 7-9 min. Patiekite su mėgstamu padažu. Skanaus!