Koldūnus išverdame, įdedame į lėkštę, įpilame acto ir palaukiame 1 min kol truputį atšals. Dedame grietinės, koldūnus ir grietinę apibarstom universaliais prieskoniais, o ant viršaus dedame raudonųjų pipirų. Prieš valgydami viską išmaišome. Skanaus!
Skaniausia su bulvių ir grybų koldūnais.
Autorius: anima
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas acto
3 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių
šiek tiek raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Reikės: Koldūnų (jūsų nuožiūra) 8-10 vnt
Koldūnus išverdame, įdedame į lėkštę, įpilame acto ir palaukiame 1 min kol truputį atšals. Dedame grietinės, koldūnus ir grietinę apibarstom universaliais prieskoniais, o ant viršaus dedame raudonųjų pipirų. Prieš valgydami viską išmaišome. Skanaus!